AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 17:19
Scholes, Gerrard eller Lampard?: Fabregas nævner sin bedste modstander

Cesc Fabregas føler sig overbevist om, at en af Premier Leagues store profiler gennem tiden er hans sværeste modstander.


Cesc Fabregas var en vital figur for både Arsenal og Chelsea, da han spillede i Premier League fra 2003 til 2011 og igen fra 2014 til 2019.

Nu spiller han således i den franske liga hos AS Monaco, men han har dog ikke glemt, hvordan det var at spille i Premier League.

Han ser nemlig tilbage på, hvem der har været den bedste modspiller i tidens løb, og her nævner han en Premier League-profil.

- Hvis jeg skal nævne én (modspiller, red.), så er det én, som jeg virkelig nød at spille mod, og det er Steven Gerrard, lyder det fra Fabregas til BBCs Match of the Day Top 10-podcast.

I podcasten adresserer Fabregas ligeledes andre Premier League-koryfæer, da han siger, at José Mourinho marginalt er den bedste træner, som han har spillet under, trods at han ligeledes nød stor succes under Pep Guardiola og Arsene Wenger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED