Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 11:15
Scholes: En United-spiller forhindrer dem i at vinde titlen

Paul Scholes kan pege på særligt én Manchester United-spiller, som bliver svær at vinde titler med på holdet.


Manchester United er det mest scorende hold i Premier League lige nu, så man skal ikke være noget geni for at regne ud, at det er defensiven, den er gal med for The Red Devils.

Det har Paul Scholes også spottet. Klubikonet føler, Ole Gunnar Solskjærs mandskab er tæt på at kunne være en reel udfordrer til Manchester City om det engelske mesterskab, men lige nu spænder særligt én forsvarer ben for de ambitioner.

- Det er manglen på nådesløshed i bagkæden, der stopper dem fra at være et hold, der kan vinde Premier League og måske Champions League. På midtbanen og i offensiven er der masser spændende spillere, og Solskjær har bygget et godt hold op, siger Scholes til BT Sport.

- Men i midten af forsvaret er der problemer, og særligt Victor Lindelöf mangler autoritet. Han kan nemt hundses rundt med, og han er ikke stærk nok.

Scholes mener ikke, at Maguire er undtaget fra samme kritik, men fremhæver den svenske midterforsvarer som det svageste punkt af de to.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED