AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 15:47
Schmeichel senior: Kasper vil prøve noget nyt

Peter Schmeichel afslører, at Kasper Schmeichel vil teste sig selv af i en anden klub, men at mulighederne er begrænsede.


Kasper Schmeichel har været i Leicester siden 2011, hvoraf den mest succesrige sæson var i 2015/2016, hvor klubben højst overraskende tilkæmpede sig Premier League-trofæet.

Siden er der dog aldrig rigtig blevet bygget på, og ifølge Leicestershire Live er målmanden godt skuffet over udviklingen i denne sæson, hvor klubben huserer på 12. pladsen i ligaen.

Netop klubbens manglende progression har også ledt til, at Schmeichel i sommer var rygtet væk til større klubber, hvor især Chelsea og AS Roma blev nævnt.

Der skete dog aldrig noget, og derfor er danskeren stadig at finde i Leicester. I hvert fald indtil videre. Peter Schmeichel afslører nemlig nu, at hans søn gerne vil prøve sig af i en større klub i et interview med beIN Sport.

- Selvfølgelig vil han skifte væk, og prøve noget større, og udfordre sig selv ligesom alle andre spillere. Men på den anden side er Leicester faktisk en rigtig god klub. De har gode spillere, men de har bare ikke en træner, som får det bedste ud af dem. Når de får det håndteret, så kommer vi måske til at se klubben blive mellem nummer fem og otte, hvor jeg synes, at den hører til, lyder det fra Peter Schmeichel.

Han forklarer desuden, at et skifte vil være en svær nød at knække, da topholdene er godt besat.

- Der er ikke mange steder, man kan tage hen som målmand, for man får ikke bare chancen. Man skal være sikker på, at man kommer til at spille. Hvis man ser på det, så har United De Gea, Kepa er i Chelsea, Alisson er i Liverpool og Ederson er i Manchester City. Hvad er så den næste klub, er det Everton? Alle siger, at det er Everton, men de ligger nummer 13, og så vil han hellere tage til en anden liga, men jeg tror, at Kasper elsker England for meget til at skifte væk fra Premier League.

Schmeichel har dog ikke helt ret i, at Everton ligger nummer 13 i ligaen, da Marco Silvas mandskab ligger nummer ni.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED