Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 15:16
Schmeichel om Solskjær-fyring: 'Jeg føler med ham. Han gjorde alt, hvad han kunne'

Manchester United-legenden Peter Schmeichel føler med Solskjær, fortæller han i interview.


Den tidligere Manchester United-målmand Peter Schmeichel, der spillede sammen med Solskjær i United i fire år, giver nu sit syn på fyringen af ham. 

- Det er virkelig sørgerligt, jeg er er virkelig ked af det på hans, klubbens og fansenes vegne, fortæller han til Sky Spors.

Schmeichel, der blandet andet var med til at vinde treblen med Solksjær i 1999, kritiserer den manglende tålmodighed i moderne fodbold:

- Der har været for mange trænere i klubben i en kort periode. Han gjorde alt, hvad han kunne, men i den moderne fodboldverden er det åbenbart ikke nok. 

Ole Gunnar Solksjær fik næsten tre år i Manchester United siden han trådte til som 'caretake-manager' i december 2018. 2,5 år som permanent træner blev det i sidste ende til. 

Nu leder Manchester United efter en ny træner. Indtil da vil Michael Carrick og resten af trænerteamet træde til. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE