Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Saudisk minister vil støtte op om køb af Liverpool og Manchester United

Af Jeppe Augustsen
24.11.2022 Kl. 18:28
Den saudiske sportsminister er klar til at støtte op om køb af Liverpool og Manchester United.

To af de største klubber i Premier League og i verden er til salg.

Inden for den seneste måneds tid har ejerne af både Liverpool og Manchester United meldt ud, at man kigger på investeringsmuligheder og er åbne for et fuldt salg.

Det har sat gang i spekulationerne, og der er efter sigende interesse fra store virksomheder fra Mellemøsten, og det gælder bl.a. Saudi Arabien.

Nu fortæller den saudi-arabiske sportsminister, Abdulaziz bin Turki Al Faisal, at man som land vil støtte op om det, hvis er saudisk investeringsvirksomhed, der vil købe en af de to storklubber.

– Jeg kan ikke tale på vegne af den private sektor, men der er en masse interesse og passion omkring fodbold. Premier League er den mest sete liga i Saudi Arabien og i regionen, og der er mange Premier League-fans, siger Abdulaziz bin Turki Al Faisal.

– Vi vil helt sikkert støtte op om det, hvis der er nogle fra den saudiske private sektor, der kommer ind i billede, fordi vi ved, at det kommer til at have en positiv indflydelse på landet.

– Men hvis der er en investor, der er villig til at gøre det og beløbene passer, hvorfor ikke så?, lyder det fra Abdulaziz bin Turki Al Faisal.

Annonce