AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 09:51
Sat på standby: Real Madrid indstiller jagten på Arsenal-komet midlertidigt

Daily Star skriver, at Gabriel Martinelli ikke vil være et transfermål for Real Madrid allerede denne sommer.


Gabriel Martinelli var et relativt ubeskrevet blad, da Arsenal signede ham for relativt små penge sidste sommer, men den unge angribers 10 sæsonmål i alle turneringer har ændret på det.

Liverpool skulle være en klub, som pludseligt har et godt øje til den 18-årige brasilianer, og det samme skulle gælde Real Madrid, der i de seneste år har opkøbt nogle af de største brasilianske talenter.

Men et køb af Martinelli kommer ikke på tale til sommer for Los Blancos, skriver Daily Star.  Det skulle skyldes al kaosset omkring coronakrisen og den økonomiske konsekvens, som virussen har på Real Madrid såvel som fodboldverden generelt.

Derfor indstiller det spanske storhold midlertidigt jagten på Arsenal-talentet, men fortsætter Martinelli sin udvikling, er det næppe sidste gang, Real Madrid bliver sat i forbindelse med ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED