AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 15:10
Sarris sørgelige sommer: Så ikke et eneste minut af VM-slutrunden

Maurizio Sarri er ikke fan af landsholdsfodbold, og derfor så han ikke et eneste minut af sommerens VM-slutrunde i Rusland.


Fra den 14. juni til den 15. juli sidste år tilbragte mange tusinde danskere adskillige timer foran TV-skærmen, selvom det danske sommervejr viste sig fra sin allerbedste side. En stor slutrunde, der blev afholdt i Rusland, indbød til at smække benene op i sofaen og studere spillere som Luka Modric, Neymar og Cristiano Ronaldo folde sig ud for deres nationer.

Det er noget, som millioner af mennesker verden over, ynder at bruge mange timer på, men ikke italienske Maurizio Sarri. Han gider ikke se landsholdene spille.

På et pressemøde fredag eftermiddag kunne Chelsea-manageren til stor morskab for de fremmødte journalister fortælle, at han ikke havde sit fjernsyn tændt en eneste gang under sommerens VM.

- Jeg så ikke noget af VM-slutrunden. Jeg så ikke en kamp til VM. Jeg kan ikke lide landsholdet, fordi der ikke er noget at lære. Det er en naturlig holdning – alle trænere tænker som mig. Det er bare unormalt at sige det, lød det fra Maurizio Sarri ifølge the Telegraph.

Chelsea-managerens store anke mod landsholdene er, at de ikke er i stand til at kunne spille lige så flot fodbold som klubhold, da landstrænerne ikke har tid til at spille dem sammen i den korte tid, de tilbringer

- Det er umuligt at arrangere et hold særlig godt på 30 dage. Alle hold til VM vil tabe mod en topklub i alle kampe. Jeg tror, at det er normalt, fordi klubberne har tid til at organisere et hold, men på landsholdet er der ikke tid, så det er meget svært at se et organiseret landshold til EM eller VM.

Om Maurizio Sarris holdning er farvet af, at han ikke havde nogen at heppe på under VM-slutrunden, idet Italien ikke havde kvalificeret sig, skal være usagt. Ikke desto mindre er det dog et interessant postulat.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED