AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 15:15
Sarri på bar bund: Jeg vil vide, om klubben er glad for mig eller ej

På et pressemøde kunne Maurizio Sarri benægte, at han er i kontakt med Juventus. Samtidig sagde Chelsea-manageren, at han snart skal snakke fremtid med the Blues.


Over de seneste dage er Maurizio Sarri blevet nævnt som favoritten til at blive træner for Juventus, men det kender han ikke noget til.

På et pressemøde tidligere i dag kunne Chelsea-manageren fortælle, at han kun har blikket rettet mod Europa League-finalen om en uge, og at han ikke har været i kontakt med andre klubber.

- Min fremtid er på onsdag, tror jeg. Jeg skal tænke på finalen i øjeblikket. Jeg har to år tilbage af min kontrakt her, og jeg har ikke kontakt med andre klubber i øjeblikket, lød det fra Maurizio Sarri ifølge Sky Sports.

Når Europa League-finalen mod Arsenal er overstået, har han planer om at skulle diskutere sin fremtid med Chelsea, hvor han blandt andet vil forsøge at finde ud af, om klubben er glad for at have ham.

- Efter finalen vil jeg vide, om de er glade for mig eller ej, men jeg har to år mere af min kontrakt. Jeg kan vældig godt lide Premier League. Jeg synes, det er den vigtigste liga i verden. Det er meget spændende at være her, men nu er det tid til kun at tænke på finalen.

- Chelsea er en af de vigtigste klubber i Premier League, så jeg er meget, meget glad, men vi skal diskutere situationen. Det er normalt at snakke med klubben ved slutningen af en sæson, sagde italieneren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED