AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 15:14
Sarri kritiserer Bayern Münchens håndtering af Hudson-Odoi

Maurizio Sarri er ikke tilfreds med, at Bayern München snakker med Callum Hudson-Odoi. Han kalder det respektløst af den tyske klub.


I de seneste uger har Callum Hudson-Odoi pludselig fået en masse omtale i de engelske medier, og det er ikke først og fremmest for Chelsea-spillerens ellers gode præstationer på banen. Derimod har Bayern München afgivet flere bud på englænderen, og den tyske klub har muligvis også overtrådt nogle regler.

Det hedder sig, at en klub ikke må henvende sig direkte til en spiller, der har mere end seks måneder tilbage af sin kontrakt, og Chelsea mener, at Bayern München har taget kontakt til Callum Hudson-Odoi, og det kan resultere i, at den engelske klub vil have FIFA til at kigge nærmere på sagen.

På et pressemøde fredag eftermiddag udtrykte Maurizio Sarri også sin holdning til emnet.

- Jeg synes ikke, at det er professionelt, fordi de snakker med en spiller, som er under kontrakt hos Chelsea. Jeg synes ikke, de respekterede vores klub. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg kender ikke situationen, sagde Chelsea-manageren ifølge Sky Sports.

Samtidig gjorde italieneren det ganske klart, at han er rigtig glad for Callum Hudson-Odoi, som han meget gerne vil have til sin rådighed i fremtiden også.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED