AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 21:07
Sarri ikke tilfreds med dommerstandarden i England

Efter søndagens topopgør mellem Liverpool og Chelsea var sidstnævntes træner, Maurizio Sarri, ude med riven mod dommerstanden i Premier League.


Chelsea tabte som bekendt duellen mod Liverpool med 2-0 efter scoringer fra hjemmeholdets Sadio Mané og Mohamed Salah i starten af anden halvleg. Og det var særligt i forbindelse med Manés føringsmål i det 51. spilleminut, at Sarri ikke var tilfreds med dommer Michael Olivers præstation. 

- Ifølge min optik blev der begået et klart frispark på Emerson. Jeg synes, niveauet i Premier League er det højeste i hele verden, men det gør sig ikke gældende for dommerne. Jeg synes ikke, at niveauet for dommerne stemmer overens med niveauet hos spillerne i ligaen, var Maurizio Sarris umiddelbare reaktion efter topopgøret. 

Maurizio Sarri og Chelsea-mandskabet kan nu se frem til et slutprogram med kampe mod Burnley, Manchester United, Watford og Leicester i ræset for medaljer i Premier League-tabellens top. De er i øjeblikket ét point bag Tottenham, der indtager tredjepladsen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED