AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 11:19
Sarri bekræfter: United-emne træner ikke med holdet

Mario Mandzukic er blevet rygtet til Manchester United og på nuværende tidspunkter træner kroaten ikke med førsteholdet i Juventus.


Manchester United forsøgte i sommerens transfervindue at hente den rutinerede angriber Mario Mandzukic i Juventus. Rygterne gik på, at en handel var tæt på, men i sidste ende blev kroaten i den italienske storklub. 

Selvom transfervinduet på nuværende tidspunkt er lukket, så har de to parter alligevel flirtet med hinanden. I de engelske medier snakkes der om, at Manchester United er klar med et nyt bud på angriberen igen til januar, og Mandzukic er langt fra afvisende.

Kroaten er faldt ned bagerst i angrebskøen og for tiden træner han slet ikke med førsteholdet. Det bekræfter klubbens manager Maurizio Sarri.

- På nuværende tidspunkt træner Mario Mandzukic ikke med resten af holdet. Det skyldes en aftale, han har med klubben, lød det fra den italienske manager.

Engelske medier skriver videre, at Manchester United håber på at hente den tidligere kroatiske landsholdsspiller for et billigt beløb, når transfervinduet åbner til januar.

33-årige Mario Mandzukic har spillet i Juventus siden sommeren 2015 og har kontrakt med Den Gamle Dame frem til sommeren 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED