AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 09:55
Sarkastisk Mané: Jeg "filmer" igen mod City

Liverpool-stjernen er kommet med en spydig respons til Pep Guardiolas kommentarer om, at han skulle filme.


Sadio Mané kommer ikke til at ændre sin spillestil, selvom Pep Guardiola har beskyldt senegaleseren for at filme.

I en mærkelig blanding mellem ris og ros udtalte Manchester City-træneren sidste weekend, at Mané var en fantastisk spiller, der nogle gange var i stand til at producere enestående mål, men andre gange gjorde brug af film til at give Liverpool en fordel.

Guardiola har efterfølgende trukket kommentaren i land ved at sige, at det aldrig var hans intention at antyde, at Mané skulle være en "skuespiller",  men det kom først efter, at Jürgen Klopp havde været ude og forsvare sin stjerne i medierne.

Nu har Mané dog selv givet et sarkastisk svar på tiltalen.

- Hvis det kan føre til et straffespark, så "filmer" jeg med sikkerhed igen mod City, udtaler Mané ifølge The Independent.

- Hvis "filmeriet" kan give mig et straffespark, så gør jeg det. Hvorfor ikke? Dét, Jürgen sagde, er korrekt. Jeg filmer ikke.

Beskyldningerne fra Pep Guardiola har dog været et af de store samtaleemner i den engelske presse denne uge, men det kommer ikke til at have nogen indflydelse på måden, Mané spiller sin fodbold på.

- Er der straffe, er der straffe, er der ikke straffe, er der ikke straffe, men jeg kommer aldrig til at ændre måden, jeg spiller på, siger Mané,  der føler, at Guardiola måske kan have fået en fordel ved at have rettet fokus på Mané forud for storkampen søndag.

- Jeg synes, det er lidt smart af Guardiola, for nu kan du være sikker på, at dommeren er opmærksom på det, men jeg spiller bare min fodbold, som jeg plejer at gøre, siger Liverpool-spilleren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED