Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2021 10:06
Salah om kontraktsituation: Det handler ikke kun om penge

Mohamed Salah mener, at det er Liverpool, der har bolden i forbindelse med egypterens kontraktsituation.


En af de vigtigste opgaver, som ledelsen i øjeblikket har i Liverpool, er at få lavet en ny aftale med Mohamed Salah.

Egypteren har kontraktudløb i 2023, og Merseyside-klubben vil gerne undgå, at Mohamed Salah skal gå ind til næste sæson med et år tilbage af sin kontrakt.

Efter weekendens kamp mod Wolverhampton blev Mohamed Salah spurgt ind til situationen, og her gjorde han det klart, at bolden ligger hos Liverpool.

- Jeg har sagt flere gange, at hvis beslutningen er op til mig, så vil jeg blive i Liverpool, men beslutningen er hos ledelsen, så det er dem, der skal løse det, siger Mohamed Salah ifølge Liverpool Echo.

- Der er intet problem, men vi skal nå til enighed med kontrakten. Det er op til dem. 

- Ens økonomiske værdi viser, hvor meget klubben sætter pris på en, og de er villig til at gøre alt for at få en til at blive, men selve beslutningen er ikke kun baseret på økonomi.

- Der er ting som holdets og managerens ambitioner, og hvad han vil med holdet, og de spillere han vil have. Det er alle vigtig ting, når man skal træffe beslutningen, lyder det fra Mohamed Salah.

Mohamed Salah står indtil videre noteret for 13 mål og 9 assists i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE