Salah blev helten: Liverpool hev snæver sejr i hus hjemme over Watford

Af Jeppe Augustsen
14.12.2019 Kl. 14:22
Mohamed Salah blev dobbelt målscorer, da Liverpool hev en 2-0-sejr i hus hjemme over Watford.

Det var top mod bund i den tidlige kamp i 17. spillerunde.

Hjemme på Anfield fik Liverpool besøg af Watford, og inden dagens kampe var der 37 point, der adskilte de to mandskaber.

En svær opgave ventede dermed The Hornets, men gæsterne kom godt ind i kampen og fik tilspillet sig flere store chancer, men skarpheden foran målet manglede.

I det 38. minut fik Watford et hjørnespark, og her udnyttede værterne en omstilling, hvor Mohamed Salah til sidst kunne sparke bolden ind bag Ben Foster. Klopps tropper gik derfor til pause med en 1-0-føring.

Kort inde i anden halvleg fik Sadio Mané headet bolden i mål, men målet blev annulleret efter en gennemgang hos VAR.

Premier Leagues førerhold havde svært ved at få gang i spillet og komme frem til de store chancer, og Watford kunne se muligheder for at få point.

De havde dog svært ved at tilspille sig chancer, og i de sidste minutter kunne Mohamed Salah gøre det til 2-0 efter en flot hælscoring.