AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 21:35
Sæsonen skal færdigspilles: Newcastle-boss klar på to-tre kampe om ugen

Newcastle-manager Steve Bruce vil have sæsonen færdigspillet og er klar på at spille flere kampe om ugen, når det er muligt.


Coronavirussen har sat Premier League-sæsonen på standby, men ifølge Newcastle-manager Steve Bruce er der ingen tvivl om, at sæsonen skal spilles til ende. 

Han håber således på det helt store festfyrværkeri med kampe flere gange om ugen, når det er sikkert at spille igen: 

- Vi skal ikke vende tilbage, før det er helt forsvarligt, men til den tid kan vi have en Festival of Football-måned, hvor der er kampe hver dag, og alle hold spiller to-tre gange om ugen, siger han til The Telegraph

- Det er ikke ideelt, men hvis vi kan spille 10-15 kampe i december og starten af januar, så kan vi også gøre det for at få sæsonen færdigspillet. 

- Det betyder nok, at starten af næste sæson bliver udskudt, og vi må nok også skrotte en af pokalturneringerne og vinterpausen, men vi kan gøre det. 

Premier League er suspenderet frem til 30. april, men de seneste meldinger går på, at den dato bliver skubbet yderligere frem. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED