AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 21:06
Sådan så startopstillingerne ud senest United besejrede Spurs på udebane

Der er sket ting og sager, siden Manchester United senest besejrede Tottenham på udebane. Se startopstillingerne fra kampen dengang.


Den 4. marts 2012 vandt Manchester United 1-3 mod Tottenham på White Hart Lane.

Det er den seneste gang, at Manchester United har vundet en kamp på udebane mod Tottenham. Herefter er der spillet seks kampe mellem de to engelske storklubber, hvor Tottenham har haft hjemmebane, og her er det først blevet til tre uafgjorte, hvorefter the Lilywhites har vundet de seneste tre opgør på eget græs.

Søndag eftermiddag mødes de to klubber igen, men forinden har vi taget et kig på startopstillingerne fra opgøret for næsten syv år siden.

Dengang var det spillere som Nani, Paul Scholes og Rio Ferdinand, der var blandt profilerne på Manchester Uniteds hold, mens Luka Modric, Aaron Lennon og Emmanuel Adebayor prydede Tottenham-mandskabet.

Se de to klubbers startopstillinger fra kampen herunder:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED