AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 15:30
Så sker der noget: United starter forhandlinger med Leipzig om stjerneangriber

Manchester United skulle ifølge The Transfer Window Podcast have taget kontakt til både Leipzig og Timo Werners repræsentanter.


Mario Mandzukic, Moussa Dembele og Timo Werner er alle tidligere blevet nævnt af The Transfer Window Podcast som angribere, Manchester United har på transferlisten for januar.

Men meget tyder på, at The Red Devils i øjeblikket hælder mest til den tyske landsholdsangriber fra RB Leipzig.

Folkene bag podcasten, The Times-journalisten Duncan Castles og transferkonsulenten Ian McGarry, påstår i hvert fald, at Manchester United har startet indledende forhandlinger om Werner.

- Der er sket en eskalering i klubbens interesse i Timo Werner gennem de seneste to dage, og vi får fortalt, at Manchester United har været i kontakt med både RB Leipzig og spillerens agenter, fortæller McGarry.

- Man har diskuteret pris og vilkårene for, hvad der skal til for at bringe ham til Old Trafford til januar.

Det er nemt at se, hvorfor Manchester United kunne have en stor interesse i den 23-årige tyske angriber.  Werner fortsætter med at score mål og står i øjeblikket noteret for 8 i 11 kampe, og så passer hans unge alder og fart med Ole Gunnar Solskjærs filosofi.

RB Leipzig forlængede dog Werners kontrakt denne sommer, men det var angiveligt blot for at øge angriberens værdi forud for et salg i det nye år.  Duncan Castles mener dog, at Manchester United kan støde på forhindringer i forhandlingsforløbet med selve spilleren.

- Werner er en meget mulig option for Manchester United lige nu, men det svære bliver at overtale ham om, at de er den rette klub, fortæller Castles.

- Bayern München har fulgt ham længe, og de kan stadig nå at blande sig og opfordre angriberen til at vælge Manchester United fra, fordi den tyske storklub kan love ham et sommerskifte i stedet.

Som nævnt tidligere i artiklen, så er Lyon-angriberen Moussa Dembele også af flere kilder blevet omtalt som et meget muligt transfermål for The Red Devils.

Og umiddelbart vurderer Castles, at det ville være nemmere at hente den 23-årige franskmand frem for Werner.

- At overtale Werner bliver den komplicerede del af handlen for Manchester United, hvis de vælger ham i stedet for Dembele, siger Castles.

- For Dembele er meget interesseret i at komme til Manchester United, og han drømmer om at spille i Premier League. Derfor udgør han en nemmere mulighed.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED