AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 15:21
Så er det nu, PL-klubber: Real Madrid overvejer at udleje angriber

Real Madrid overvejer at sende Luka Jovic ud på et lejeophold.


Adskillige storklubber, heriblandt flere fra Premier League, stod i kø for at sikre sig Luka Jovics underskrift, da serberen i sidste sæson bombede mål ind på stribe for Eintracht Frankfurt. 

I sidste ende havnede den 22-årige angriber i Real Madrid, men indtil videre er successen udeblevet for Jovic i den spanske hovedstadsklub, og ifølge Calcio Mercato kan han nu være på vej videre. 

Mediet skriver, at Real Madrid overvejer at udleje ham i det kommende transfervindue, så han kan genfinde målformen og tanke selvtillid. 

Calcio Mercato oplyser ikke, om nogen klubber har vist interesse for at leje serberen, men det kan ikke udelukkes, at han havner i Premier League, da klubber som Chelsea og Liverpool tidligere har vist interesse. 

Jovic scorede i sidste sæson 27 mål i 47 kampe for Frankfurt, men i Real Madrid er det kun blevet til en enkelt scoring i 12 kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED