Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 10:34
Så er der dømt målfest: FIFA vil afprøve revolutionerende offsideregel

FIFA er klar til at afprøve den nye offsideregel, som Arséne Wenger længe har plæderet for.


Målene kommer til at vælte ind.

Det kan man i hvert fald foranlediges til at tro, hvis offsidereglen bliver ændret som følge af Arséne Wengers idé, og noget tyder på, at FIFA ikke er fuldstændig afvisende over for det.

The Times rapporterer således, at en ny offsideregel skal afprøves i en kinesisk fodboldrække med henblik på sidenhen at kunne blive udbredt til resten af verden senere.

Offsidereglen, som Arséne Wenger, der er chef for FIFAs udviklingsafdeling, har forsøgt at presse igennem i noget tid, går ud på følgende:

● Den angribende spiller er onside så længe, at enhver del af kroppen, som han kan bruge til at score med, er på linje med modstanderens næstsidste spiller.

Herunder er der vist to eksempler på, hvad den nye offsideregel vil betyde i praksis:

Det vil altså ikke være dumt at forestille sig, at regelændringen vil betyde, at der vil blive scoret flere mål i professionel topfodbold fremover. Ændringen vil i høj grad favorisere angriberen, og det kan revolutionere fodboldspillet, som vi kender det i dag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED