Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rygtet til Manchester United: Nu er manager i forhandlinger

Af Emil Plovgaard
05.12.2023 Kl. 18:35

Roberto de Zerbi overtog roret i Brighton i september 2022, da Graham Potter skulle til Chelsea.

I sidste sæson førte han klubben frem til en sjetteplads. Det førte til, at klubben for første gang nogensinde kvalificerede sig til europæisk fodbold.

Lige nu ligger Brighton nummer otte i Premier League, ligesom avancement til forårets knockout-kampe i Europa League er i hus.

Succestræneren for klubben fra den engelske sydkyst er blevet sat i forbindelse med jobbet hos Manchester United, hvor klubbens nuværende manager, Erik ten Hag, meldes under pres.

De Zerbi: Vi taler om ny kontrakt

De Zerbi kan dog fortælle, at han og Brighton nu er i forhandlinger om en kontraktforlængelse.

Derudover fortæller den italienske manager også, at han ikke har planer om at forlade Brighton, så længe ambitionerne er ens.

– Jeg arbejder som regel henimod at være glad, og jeg føler mig meget godt tilpas her i Brighton.

– Jeg har et godt forhold til spillerne, klubben, til Tony (Bloom, bestyrelsesformand, red.), til Paul Barber (administrerende direktør, red.), til David Weir (teknisk direktør, red.) og alle, der arbejder i Brighton.

– Ja, vi taler om en ny kontrakt, men i øjeblikket taler vi kun. Det er ikke afsluttet endnu, lyder det fra De Zerbi ifølge BBC Sport.

Den tidligere Sassuolo- og Shakhtar Donetsk-manager fortæller, at han ikke har nogen planer om at forlade klubben, så længe den deler hans ambitioner.

– I sidste ende er vi nødt til at analysere vores målsætning. Hvis målsætninger er de samme som klubbens, så er det en ære for mig at arbejde i Brighton. Jeg forsøger ikke at nå et højere niveau.

– Det mest vigtige for mig er at arbejde seriøst med et godt hold og gode spillere. Det er vigtigt for mig at pege mod et vigtigt mål, lyder det videre.

Brighton tager onsdag aften imod Thomas Frank og Brentford på hjemmebane. Gæsterne ligger på 11.-pladsen.

Thomas Frank kunne forleden fortælle, at han har fået flere tilbud. Læs mere her.

Annonce