Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rygtebørsen: Manchester United vil købe Chelsea-profil

Af Morten Bruun Jørgensen
25.03.2023 Kl. 09:36
Her er dagens transferrygter fra Premier League.

PL-trio jagter PSV-profil
Kilde: 90min

Der er lagt op til, at Ibrahima Sangaré skifter klub til sommer, og det forlyder, at både Arsenal, Chelsea og Tottenham halt talt med midtbanespillerens repræsentanter. Han har en frikøbsklausul på 271 millioner kroner.

Liverpool vil have hollandsk landsholdsspiller
Kilde: Tuttosport

Liverpool er angiveligt klar til at betale 373 millioner kroner for at hente den hollandske landsholdsspiller Per Schuurs til klubben til sommer. Han spiller lige nu i Torino, men han har en fortid i Ajax, hvor han spillede under Erik ten Hag.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

Southampton-stopper på blokken hos større klubber
Kilde: Football Insider

Der er interesse fra både Aston Villa, Leicester og Manchester United i 23-årige Mohammed Salisu, som forventes at skifte klub til sommer, hvis Southampton ikke klarer frisag i Premier League.

Manchester United vil have Chelsea-profil
Kilde: 90min

Det er ikke kun Manchester City og Liverpool, der efter sigende vil have fingrene i Mateo Kovacic, for nu har Manchester United også meldt sig på banen for den 28-årige kroat, som har kontraktudløb i Chelsea i sommeren 2024.

Chelsea tæt på at handle i Norwich
Kilde: Fabrizio Romano

Chelsea er i fremskredne forhandlinger om at hente Alex Matos i Norwich, som han vil skifte fra på en fri transfer, men med tiden kan Norwich dog få nogle penge for teenageren, der skal blive en del af Chelseas U21-hold i første omgang.

LÆS OGSÅ: Overtagelse af Manchester United nærmer sig

Annonce