Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo udgiver 'eksplosivt' interview - raser mod Erik ten Hag

Af Jeppe Augustsen
13.11.2022 Kl. 22:05
Cristiano Ronaldo har udgivet et eksplosivt interview, hvor han bl.a. kritiserer Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo fyldte i den grad overskrifterne i løbet af sommerens transfervindue, hvor meldingerne gik på, at han ville væk fra Manchester United for at spille Champions League.

Det endte ikke med et skifte væk fra Old Trafford, og første del af denne sæson har heller ikke været uden kontroverser.

I sidste måned blev han bl.a. udeladt fra en kamp mod Chelsea, da han nægtede at blive skiftet ind i en kamp mod Tottenham.

I løbet af sommeren gav han ikke nogen interviews omkring situationen, men han var aktiv på Instagram, hvor han kommenterede på diverse historier, der omhandlede ham selv. 

I forbindelse med en historie, hvor han blev rygtet til Atletico Madrid, skrev han følgende:

– I vil vide sandheden, når jeg giver et interview om nogle uger. Medierne fortæller løgne. Jeg har en notesbog, og af de 100 nyheder jeg har skrevet i de seneste måneder har fem af dem været rigtige. Forestil jer, hvordan det er. Hold jer til den info, skrev Cristiano Ronaldo tilbage i august.

Det har han ikke givet endnu, men det kan meget vel være på vej.

Den engelske journalist og tv-vært, Piers Morgan, har afsløret, at han har haft en snak med portugiseren til sit show 'Piers Uncenscored' og beskriver det som det 'mest eksplosive interview' han (Ronaldo, red.) nogensinde har givet. 

Piers Morgan har tidligere haft et stort interview med Cristiano Ronaldo, hvor følelserne også sad ud på tøjet, da verdensstjernen måtte finde servietter frem efter at have set klip med sin far, som han ikke havde set før.

Man har fået et udpluk af interviewet, hvor portugiseren bl.a. kritiserer Erik ten Hag.

– Jeg har ikke respekt for ham (Erik ten Hag, red.), fordi han viser ikke mig respekt. Hvis man ikke har respekt for mig, så viser jeg aldrig den person respekt, siger Ronaldo i et interview med Piers Morgan.

Annonce