AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2022 12:55
Ronaldo storroser Arsenal-stjerne: "Han kan blive en af verdens bedste"

Ronaldinho er ikke i tvivl om, at der er store ting i vente for Arsenal-stjernen.


Arsenal har hentet flere spillere denne sommer, og den helt store signing har været Gabriel Jesus, der blev hentet i Manchester City.

Den brasilianske angriber har fået en fantastisk start, hvor han har nettet to gange i de første to kampe, mens han også står noteret for to assists.

Han modtager nu stor ros fra den brasilianske legende, Ronaldinho, som står Gabriel Jesus en stor rolle i Arsenal.

- Da Gabriel skiftede til Manchester City sagde jeg, at han ville blive en af de bedste spillere i verden. Når han fik chancen, så viste han, hvad han var i stand til. Men i Manchester City blev han ikke vist den kærlighed, som en spiller af hans kaliber fortjener, siger Ronaldinho ifølge Daily Mirror.

- I Arsenal er han blevet et fokuspunkt. Han får kærlighed af træneren og fansene, og det gengælder han alllerede.

- Jeg forventer store ting fra ham denne sæson. Han vil gengælde den kærlighed, han får, ved at vise, at han ikke bare en af de bedste spillere i Premier League, men i Europa, lyder det fra Ronaldinho.

Arsenal skal i den kommende weekend møde Bournemouth på udebane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE