Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo om turbulent United-exit: "Er en bedre mand nu"

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 18:28
Cristiano Ronaldo fortæller, at den sidste tid i Manchester United var en dårlig fase i karrieren.

Cristiano Ronaldos tilbagevenden til Manchester United gik ikke helt som planlagt.

Lidt over et år efter sit comeback til Old Trafford blev parterne enige om at ophæve kontrakten, og efter VM-slutrunden skiftede han til saudiske Al Nassr FC.

Det endte med at blive et turbulent exit, som han formentlig ikke havde regnet med, da han skrev under i sommeren 2021, og til dagens pressemøde forud for de kommende landskampe blev han spurgt ind til sit Manchester United-exit. Hertil svarede han følgende:

– Nogle gange skal man gå igennem nogle ting for at se, hvem der er på ens side. Jeg har intet problem i at sige, at det var en dårlig fase i min karriere, men der er ikke tid til fortrydelser. Livet får videre om man gør det godt eller ej. Det var en del af min udvikling, siger Cristiano Ronaldo ifølge O Jogo og tilføjer:

– Når vi står på toppen af bjerget, kan man ikke altid se, hvad der er under en. Nu er jeg bedre forberedt og lærer, hvad der er vigtigt, fordi jeg havde aldrig været igennem det, som jeg har været de seneste måneder. Jeg er en bedre mand nu, lyder det fra Ronaldo.

Den 38-årige portugiser har nettet ni gange i sine otte kampe for Al Nassr FC.

LÆS OGSÅ: Nye detaljer: De kommer med nye bud på Manchester United

Annonce