Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo, Fowler og de vilde hattrick-rekorder

Af Jeppe Augustsen
16.04.2024 Kl. 20:03

Cole Palmer er en meget stærk kandidat til at blive kåret til årets unge spiller i Premier League.

20 mål og ni assists står Chelsea-stjernen i skrivende stund noteret for.

En stor del af målene er kommet i de seneste to kampe, hvor det er blevet til syv scoringer. Først et hattrick mod Manchester United og senest fire mål mod Everton.

I den forbindelse har vi set nærmere på de mest skæve hattrick-statistikker og rekorder i Premier League-æraen.

Fredi Bobic
Det er nok de færreste, der kender til dette navn. Fredi Bobic spillede for Bolton, og han er den spiller i PL-æraen, som står noteret for færrest mål, men har scoret et hattrick. Fire mål scorede blev det til i 16 kampe, og tre af dem kom i sammen kamp mod Ipswich tilbage i 2002.

Robbie Fowler
Liverpool-legenden er den spiller, som har levet flest ‘ægte hattricks’, hvor definitionen er, at en spiller scorer med venstrefoden, højrefoden og hovedet. Tre gange har Robbie Fowler gjort det.

Fabrizio Ravanelli
Italieneren blev den første og hidtil eneste spiller til at score et hattrick i sin Premier League-debut. Det gjorde han for Middlesbrough mod Liverpool i 1996.

Sadio Mané
Senegaleseren har en rekord, som bliver utrolig svær at slå – nemlig det hurtigste hattrick. To minutter og 56 sekunder gik der fra første mål til det tredje i en kamp mod Aston Villa i 2015, da han spillede for Southampton.

Cristiano Ronaldo
14 år og 59 dage. Så lang tid gik der mellem Cristiano Ronaldos hattrick mod Newcastle i 2008 og portugiserens hattrick mod Tottenham i 2022. Det er det længste mellemrum mellem to hattricks.

Emmanuel Adebayor
Den tidligere angriber er den eneste spiller, som har formået at score hattrick mod det samme hold to gange på en sæson. Det skete mod Derby i 2007/08.

Annonce