Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo blev fyret: Nu har Rooney givet sin reaktion

Af Kasper Leif Pedersen
23.11.2022 Kl. 08:20
Wayne Rooney reagerer på Cristiano Ronaldos afgang.

Wayne Rooney og Ronaldo var en dødelig duo i 00'erne for Manchester United.

Dog når man har nævnt de to navne i samme sætning her på det seneste, så har det mest været negativt.

For i portugiserens interview med Piers Morgan, så lavede Ronaldo lidt sjov med, at Wayne Rooney måske var lidt misundelig over, at han ikke længere spiller fodbold, samt at han så bedre ud end ham. Her svarede englænderen tilbage:

– Han har lavet et interview, og det er gået hele verden rundt, og det er mærkeligt. Nogle af udtalelserne er mærkelige. 

Dog efter i går – tirsdag – at det blev bekræftet, at Cristiano Ronaldo var blevet fyret i Manchester United, så var studiet i Visa Match Centre Live, hurtige til at spørge Wayne Rooney om hans reaktion, hvor han ikke var overrasket:

– Det er trist at se en spiller som Cristiano Ronaldo, som jeg har sagt mange gange, en af de bedste spillere nogensinde, ende på denne måde med Manchester United, og som tidligere holdkammerat og fan af Manchester United er det naturligvis trist at se det ende på denne måde, siger den tidligere Manchester United-spiller til JioCinema. 

– Efter at alle har set interviewet med Piers Morgan, og hvordan han angreb klubben, tror jeg ikke, at der var nogen mulighed for, at dette skulle ske. Er jeg overrasket? Nej. 

– Men det er en skam, for han har været en fantastisk tjener for klubben. Jeg ønsker ham det bedste, uanset hvor han tager hen.

Ronaldo forlader klubben,  efter at have scoret 145 mål i to perioder på Old Trafford, hvor kun har scoret én gang for De Røde Djævle i Premier League i denne sæson.
 
Annonce