Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 15:35
Romano: Ødegaard er fristet af tilbud fra Arsenal

Den italienske transferguru beretter, at den norske playmaker skulle se lyst på muligheden for at lade sig udleje til Arsenal.


Arsenal er endelig igennem processen med at få skilt sig af med en række uønskede spillere, så nu begynder The Gunners at se på mulige signings i dette transfervindue. Derfor har klubben taget kontakt til Real Madrid for at forhøre sig om muligheden for at leje 22-årige Martin Ødegaard.

Det skunne Sky Sports berette allerede onsdag. Nu melder transferguru Fabrizio Romano så, at den norske playmaker er fristet af tilbuddet fra Arsenal. Så fristet, at han faktisk har taget sig ekstra betænkningstid efter at have været ekstremt tæt på at lade sig udleje til Real Sociedad på ny.

Ødegaard tilbragte sidste sæson på udlån hos Sociedad med stor succes, og gennem den seneste uges tid skulle han have været tæt på at få endnu et lejeophold i La Liga-klubben forhandlet på plads. Men efter Arsenals indblanding har Ødegaard besluttet sig for at bruge længere tid på at overveje sit næste skridt.

Ifølge Romano er den endelige beslutning noget, han vil træffe i fællesskab med sin familie.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED