Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Romano: Newcastle i forhandlinger om dansker

Af Emil Plovgaard
07.08.2023 Kl. 09:35
Newcastle har spenderet store summer i løbet af dette transfervindue, og det ser ikke ud til at stoppe.

Newcastle har spenderet store summer i løbet af dette transfervindue.

Sandro Tonali og Harvey Barnes er to af de spillere, som især kan fremhæves, mens klubben fra det nordøstlige England også har hentet Yankuba Minteh i OB.

Desuden meldes man meget tæt på at hente Tino Livamento i Southampton, så det tegner til at blive et meget aktivt transfervindue for Eddie Howes mandskab.

 

Klubben har nu kig på Financial Fair Play-reglerne, der skal overholdes, men ifølge normalt troværdige Fabrizio Romano, er klubben ikke færdige med at agere på transfermarkedet.

Han mener, at Newcastle kan være på udkig efter en ny midtstopper, og her er danske Joachim Andersen, der pt. spiller i Crystal Palace, et godt bud. Igen bekræftes det, at der løbende er dialog mellem parterne.

– Lad os se, hvad der sker med midtstopperen. Jeg tror, der kommer endnu en handel. De havde forhandlinger med Disasi, men han skiftede så til Chelsea. De har talt adskillige gange med Joachim Andersens agenter, som er en spiller, de længe har beundret, siger Fabrizio Romano i sin Here We Go-podcast.

Newcastle sluttede på en fjerdeplads i den seneste Premier League-sæson, og klubben er derfor at finde i Champions League i den kommende sæson.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Avis: Derfor har Rasmus Højlund ikke fået sit nummer endnu

Annonce