Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Romano: Liverpool sælger kantspiller til Lyon

Af Emil Eire Frerk Olsen
22.08.2021 Kl. 18:58
Liverpool er nået til enighed med Ligue 1-klubben om en aftale, der sender kantspilleren Xherdan Shaqiri til Parc Olympique Lyonnais.

'Xherdan Shaqiri skifter til Lyon.' Sådan lyder det her til aften fra den anerkendte italienske journalist Fabrizio Romano.

Romano beretter via sin famnøse Twitter-profil, at Liverpool er blevet enige med Ligue 1-klubben om en aftale, der sender kantspilleren Xherdan Shaqiri til fransk fodbold.

Prisen lyder på 10,5 millioner pund, mens den schweiziske landsholdsspiller vil underskrive en treårig kontrakt med klubben.

Fabrizio Romanos refereres til som fodboldens 'transferguru', eftersom italieneren har arbejdet sig til en af de mest omfattende kontaktlister i fodboldverden, hvor han rapporterer ufatteligt meget og stort set altid hundrede procent korrekt.

Derfor lytter man også, når en kilde som Romano melder om en handel som denne.

Lyon bød først lidt over fem millioner på Shaqiri, men det er efter sigende lykkes Liverpool at presse prisen op på det dobbelte af, hvad Ligue 1-klubben først tilbød.

29-årige Shaqiri byttede i 2018 Stoke ud med Liverpool, hvor det sidenhen er blevet til 63 kampe for klubben med otte mål og ni assists til følge.

Annonce