Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 15:35
Romano: Kun én klub forsøgte at hente Eriksen i sommervinduet

Trods en masse rygter var der kun én klub, der forsøgte at hente Christian Eriksen i sommervinduet, fortæller Fabrizio Romano.


Med et halvt år tilbage af sin kontrakt skiftede Christian Eriksen i starten af 2020 til italienske Inter Milan.

Skiftet til Italien har dog ikke gået helt som planlagt for danskeren, som i øjeblikket oftest må se med fra bænken. 

I sommerens transfervindue blev han allerede rygtet væk fra Inter og blev bl.a. kædet sammen med en retur tilbage til Premier League. 

Der var dog kun én klub, der forsøgte at hente den tidligere Tottenham-dansker i slutningen af sommervinduet, og det var Dortmund. Det fortæller Fabrizio Romano.

- Vi må se, hvad der sker med ham. Lige nu går det ikke godt i Inter, men lad os se, hvad der sker til vinter. Den eneste klub, der forsøgte at hente Eriksen på leje i sommervinduet, var Dortmund, fordi de var virkelig interesseret i ham, men kun på lån. Inter sagde 'Ingen lån for Eriksen', siger Fabrizio Romano i sin Here We Go Podcast.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED