Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 20:52
Romano: Klopp takkede nej til argentiner - vil kun have førsteprioritet

Fabrizio Romano fortæller, at Liverpool ikke har nogen planer om at styrke defensiven i januarvinduet.


Transferspekulationer gik i gang, da Virgil van Dijk blev skadet mod Everton, hvor flere medier skrev, at Liverpool ville hente en defensiv forstærkning i januarvinduet.

Disse rygter blev kun stærkere, da Joe Gomez også blev skadet under den seneste landsholdssamling.

Liverpool er blevet tilbudt flere spillere, men Jürgen Klopp har ikke travlt.

- Liverpool vil gå efter deres førsteprioritet. Garay blev tilbudt til Liverpool på en fri transfer, men de sagde nej, fordi de ikke leder efter en spiller som ham. De vil have spillere, som kan være vigtige for dem - ellers holder de sig til det hold, de har nu, selvom de har mange skader, siger Fabrizio Romano i podcasten 'Here we go'.

- Vi troede, at de ville hente en spiller den 1. januar, men de er rolige. Hvis der opstår en god mulighed for dem, så rykker de, men hvis det ikke sker, så venter de til næste sommer. De ser januarvinduet som en mulighed, men planlægger ikke noget specielt, lyder det fra Fabrizio Romano.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED