Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Romano: Derfor valgte Gabriel Jesus at skifte til Arsenal - og ikke Tottenham

Af Emil Plovgaard
29.09.2022 Kl. 09:36
En af sommerens bedste signings valgte at skrive med The Gunners.
Flere eksperter har kaldt ham for sommerens bedste signing – Gabriel Jesus.
 
Den brasilianske offensivspiller skiftede fra Manchester City til Arsenal i sommer, og det har indtil vist sig at være den helt rette beslutning for samtlige parter.
Jesus er efter alt at dømme også at finde i startopstillingen i weekendens North London Derby, hvor Arsenal skal bide skeer med Tottenham.
 
Arsenals tilhængere er sandsynligvis glade for, at Jesus' underskrift endte på et papir med tilknytning til The Gunners, for andre klubber var også inde i billedet.
 
Især var Tottenham en konkret mulighed, fortæller den italienske transferguru Fabrizio Romano.
 
– Tottenham pressede på for Gabriel Jesus og anså ham som en konkret mulighed, mens de var i forhandlinger med Richarlison. Det er Fabio Paraticis måde at forhandle på, med flere spillere ad gangen.
 
– Men for Gabriel var valget klart, for han ville være fast starter, og det var præcist, hvad Arsenal kunne tilbyde ham, siger Romano i et interview med CaughtOffisde.
 
Romano tilføjer, at også Arsenal viste interesse for Richarlison, der altså som bekendt endte med at skifte til de bitre ærkerivaler fra Tottenham.
 
– Der var ingen fremskredne forhandlinger mellem Arsenal og Richarlison, de spurgte bare om betingelser for en aftale, men længere kom det ikke med Everton eller agenterne, tilføjer italieneren.
 
Gabriel Jesus og Richarlison – Arsenal og Tottenham – mødes i duel lørdag klokken 13.30.
Annonce