Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 12:00
Romano: Derfor nægter Chelsea at ændre Christensen-tilbud

Chelsea har ikke i sinde at forbedre deres kontraktudspil til Andreas Christensen.


Andreas Christensen kan meget vel forlade Chelsea efter denne sæson.

Den danske midtstopper har kontraktudløb til sommer, og trods tidligere meldinger om en aftale med The Blues, så tyder det ikke på en kontraktforlængelse lige foreløbig.

I stedet er der meldinger om, at et skifte til Barcelona er 'så godt som på plads' - Læs mere om den historie her.

Ifølge Fabrizio Romano har Chelsea et kontrakttilbud klar til Andreas Christensen, og det har de ikke tænkt sig at lave om på.

- Christensen havde en mundtlig aftale med Chelsea i slutningen af august/start september. Alt var på plads til at skrive under, siger Fabrizio Romano til Qué Golazo Podcast og tilføjer:

- Det, der skete, var, at, Christensen teknisk set ikke havde skrevet under. Han tog sig tid til at udforske markedet. Herefter skiftede han agent, og tingene blev ændret.

- Chelseas tilbud ligger stadig på bordet, og det er nøjagtig det samme, som de gav i august. Fra Chelseas synspunkt er det, at de tilbød ham en aftale, som han accepterede mundtligt, så de tilbyder det samme. 

Fabrizio Romano har også meldt, at Barcelona og Bayern München er meget interesseret i danskeren - Læs mere her.

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE