Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 17:49
Roman har fået nok: Denne nationalitet vil Abramovich ikke ansætte flere af

Den italienske journalist Ciro Venerato påstår, at Chelsea-ejeren er færdig med at hyre italienske trænere.


Det lyder næsten som noget bilrelateret, men tyske trænere er både driftsikre og billige, mens de italienske udgaver er for dyre. Roman Abramovich har efterhånden hyret og fyret en række af dem, og nu gider den russiske Chelsea-ejer angiveligt ikke ansætte flere managere fra Støvlelandet.

Det påstår den italienske journalist Ciro Venerato i et interview med Area Napoli.

- Maurizio Sarri drømmer om at stå i spidsen for et Premier League-hold igen, men det kommer ikke til at blive Chelsea, for Abramovich ønsker ikke flere italienske trænere. De koster for meget, og derfor kommer Sarri ikke tilbage til klubben, fortæller journalisten.

I italiensk presse var der ellers nogle relativt søgte historier om, at Sarri kunne gøre chok-comeback for The Blues, da Frank Lampard blev fyret. Det skete selvfølgelig ikke, men det tyder altså heller ikke på, at hans landsmænd skal sætte næsen op efter jobbet på Stamford Bridge foreløbigt.

Antonio Conte var dyr at afskedige for Chelsea, og fyringen endte i en domstol, hvor den nuværende Inter-træner vandt. Sarri blev ansat på en kort kontrakt og var ikke nær så højt profilerlet som Conte, så kompensationen må have været noget billigere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED