Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 16:52
Rolig Arteta: Jeg ved, at jeg bliver fyret en dag

Det går bestemt ikke godt for Arsenal for tiden, men manager Mikel Arteta tager sin egen situation med ophøjet ro


Med søndagens 1-2 nederlag hjemme mod Wolves, har Arsenal nu tabt fem ud deres hidtidige 10 kampe i Premier League. Det rækker kun til en stærkt skuffende placering som nummer 10, og rygtemøllen er så småt begyndt at snakke om, hvad der skal ske i London-klubben, hvis der ikke kommer styr på sagerne. 

Indtil videre ser det dog ikke ud til, at manager Mikel Artetas job er i fare, og spanieren selv har da også et meget afslappet forhold til den del af sin situation. 

- Den dag jeg besluttede mig for at blive træner, da vidste jeg, at jeg en en dag vil blive fyret eller forlade en fodboldklub, udtaler han ifølge The Daily Mirror. 

- Jeg ved ikke om det bliver dagen efter, jeg skriver under på min kontrakt, om en måned, om et år, om seks måneder. Det bekymrer mig aldrig. 

- Det eneste, der bekymrer mig, er at få det bedste ud af spillerne og give den bedst mulige service til klubben, så den kan blive bedre og bedre. 

- Jeg gentager: Jeg ved, at jeg i denne profession en dag vil blive fyret eller forlade klubben, men jeg ved ikke hvornår det sker, tilføjer Arteta.

Arsenal kan torsdag sikre sig Europa League-avancement hjemme mod Rapid Wien og gæster derefter ærkerivalerne fra Tottenham på søndag i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED