Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 18:01
Rojo har indgået verbal aftale med klub - men udskyder sin United-exit

Ifølge TyC Sports har Marcos Rojo en verbal aftale med Boca Juniors.


Marcos Rojo og Boca Juniors er sådan set blevet enige om en aftale, der skal bringe den argentinske midterforsvarer fra Manchester United og hjem til sit hjemland.

Ifølge TyC Sports har spiller og klub en mundtlig aftale på plads, og et skifte lyder jo relativt lige til, hvis Rojo kan få forhandlet sig fri af de sidste seks måneder af sin kontrakt med The Red Devils.

Og dog. For Rojo foretrækker faktisk at blive i europæisk fodbold og har derfor ikke lyst til at skrive under på noget bindende endnu, før han har set, om der opstår en mulighed for at forblive på kontinentet.

Derfor må Boca Juniors ifølge TyC Sports vente helt frem til deadline day, før de får et endegyldigt svar fra den mangeårige Manchester United-spiller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED