AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 12:34
Rojo er for dyr: Sporting øjner ny United-spiller i Fernandes-handel

Sporting Lissabon har nu drejet fokus på Andreas Pereira, da Marcos Rojo er for dyr.


Manchester United er i intense forhandlinger med Sporting Lissabon.

Ole Gunnar Solskjær ønsker at bringe Bruno Fernandes til Old Trafford, men det er en længere kamp at nå til enighed med den portugisiske klub.

A Bola melder dog, at de to klubber er nået til enighed om en pris på €70 millioner - svarende til små 525 millioner kroner, hvor €10 millioner er fremtidige bonusser.

Sporting Lissabon ønsker også at få en Manchester United-spiller med i handlen på en lejeaftale og har fået spillere på ønskelisten.

Marcos Rojo topper listen, men de kan ikke matche hans lønkrav, og derfor er det usandsynligt, at han bliver en del af aftalen.

Derfor har portugiserne i stedet udset sig Andreas Pereira, der tjener en del mindre end Marcos Rojo.

Derudover melder A Bola, at Sporting Lissabon formentlig vil trække handlen ud frem til lørdag, så Bruno Fernandes kan spille kampen mod Benfica på fredag. 

MINUT FOR MINUT: FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED