AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 17:39
Rodri: Nederlag er spillernes skyld - ikke Guardiolas

Rodri forsøger ikke at gemme sig bag sin manager, men mener, at spillerne bærer skylden for nederlaget til Manchester United.


Manchester City er ikke godt kørende i Premier League, hvor sidste års vindere er dumpet ned på tredjepladsen, seks point bag Leicester på andenpladsen og 14 point bag Liverpool på førstepladsen.

I går blev ondt således værre, da the Citizens tabte på hjemmebane til ærkerivalerne fra Manchester United i en kamp, som endte 2-1 til the Red Devils.

Det har da også ledt til kritik af Pep Guardiola, men en af hans nyeerhvervelser, Rodri, mener ikke, at det er trænerens skyld. Han siger nemlig, at spillerne bærer ansvaret til Manchester Evening News.

- Vi vidste, hvad vi skulle gøre. Vi har mange gange vidst, hvad vi har skullet gøre, men ikke fået fikset problemerne. Vi skulle ikke have tilladt dem at vende på banen, og vi skal være mere aggressive. Det er vores (spillernes, red.) skyld, lyder det fra Rodri.

Manchester City har blot vundet to af de seneste fem kampe i Premier League-sammenhæng.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED