AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 16:34
Rodgers om Leicester-spids: En af de bedste i Europa

Jamie Vardy er en af de bedste angribere i europæisk fodbold, mener Brendan Rodgers.


Jamie Vardy har været i forrygende form for Leicester i indeværende sæson, hvor det er blevet til 14 scoringer i sæsonens første 15 Premier League-kampe.

I de sidste syv kampe har angriberen nettet hele ni gange, og ingen anden Premier League-spiller har scoret flere mål end 32-årige Vardy, siden Brendan Rodgers tog over i Leicester.

Den tidligere Liverpool-manager har stor respekt for englænderens præstationer.

- Han skal have al kredit. Han er et utroligt talent, som har alle de kvaliteter, de store hold leder efter, når de kigger efter angribere - hurtig og hårdtarbejdende. Det er sådan en type, som jeg altid har elsket, siger han på lørdagens pressemøde og uddyber:

- Jeg vidste, at han var en af de bedste i Europa, inden jeg kom hertil, og det handlede om at give ham selvtilliden tilbage. Nogle gange afskriver man spillere, når de kommer i 30'erne, men med den energi og fart, han besidder, handlede det om at finde ud af, hvordan vi skulle bruge ham, og det var en rimelig let opgave.

- Han elsker at arbejde, løbe dybt og presse, så det var naturligt at bruge ham, når vi spiller, som jeg gerne vil.

Ciro Immobile og Robert Lewandowski er de eneste spillere, som har scoret flere mål end Jamie Vardy i de fem store ligaer i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED