AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 10:43
Rodgers om Lallana-reunion: Han er topklasse

Brendan Rodgers storroser Adam Lallana, som til sommer kan hentes gratis fra Liverpool.


Adam Lallana er en del af Liverpools overskudslager, hvilket primært kan tilskrives skader, da han var én af Jürgen Klopps favoritter i starten af tyskerens regeringstid. 

Nu er han dog minimeret til at være indskifter og cup-spiller, hvorfor han til sommer forventes at skifte til en ny klub, når kontrakten med Liverpool udløber.

I den forbindelse bliver han rygtet til Leicester, hvor hans tidligere træner, Brendan Rodgers, imponerer stort, og netop dette emne adresserer Rodgers nu.

- Adam er en fantastisk spiller. Han er en spiller, som jeg hentede til Liverpool, og jeg har kendt til hans talent siden hans unge dage i Southampton. 

- Han er på et stadie, hvor han har gjort det godt, og jeg er sikker på, at han overvejer sine muligheder. For os (Leicester, red.) behøver vi ikke at tale om det lige nu. Jeg vil bare tilføje, at han er en klassespiller, lyder det fra Rodgers ifølge Liverpool Echo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED