Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Robin van Persie hylder Manchester United-spiller

Af Kasper Leif Pedersen
22.03.2023 Kl. 12:21
Robin van Persie er begejstret for den nye Manchester United-spiller.

Tyrell Malacia blev Erik ten Hags første signing ved roret i Manchester United.

Den hollandske venstre back skiftede i en handel fra Feyenoord for ca. £12,5 millioner.

23-årige Malacia har spillet 30 i sin debutsæSon for De Røde Djævle, hvor han har bidraget med seks oplæg på tværs af alle turneringer.

Og hvis man spørger den tidligere Manchester United-angriber Robin Van Persie, der faktisk sluttede sin karriere med at spille sammen med Malacia i Feyenoord, så er der ingen tvivl, om at han er stolt af sin tidligere holdkammerat:

– Jeg mener, at man pr. vindue skal hente et par af de rigtige spillere ind, og Tyrell Malacia er en af dem. Han var ikke rigtig kendt, før han kom.Jeg spillede med ham i Feyenoord, så jeg vidste, hvor god han var og stadig er, og det beviser han for hver kamp, siger Manchester United-legenden til Feyenoords hjemmeside og fortsætter:

– Når det klikker, og når det er klart, hvad man skal gøre, for det er klart der er begge backs – Diogo Dalot i højre side, du har Luke Shaw nogle gange i venstre side, eller Tyrell – kan du se, at de ved præcis, hvad de skal gøre i boldbesiddelse, samt når modstanderen har bolden. Det gør han så godt, og jeg er så stolt af ham.

Malacia har allerede seks kampe for Holland, men den total kan blive til otte i landsholdspausen, da han blevet udtaget til Ronald Koemans seneste kamptrup til kampene mod Frankrig og Gibraltar. 

LÆS OGSÅ: Agent hinter Liverpool-exit

 

Annonce