AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 08:56
Robertson: Salahs vidundermål giver racisterne mundkurv på

Mohamed Salah har tiet Chelsea-fansene, der udsatte ham for racistisk chikane forud for Liverpool-sejren søndag.


Mohamed Salah hamrede Liverpool et skridt tættere på mesterskabet med et langskudsmål af andre dimensioner mod Chelsea, få dage efter at en video, hvor Chelsea-fans sang "Salah er en bombemand",  lækkede på de sociale medier.

Med målet mener holdkammeraten Andrew Robertson dog, at The Egyptian King har manet racisterne til stilhed.

- Der skete lidt skidt i den sidste uge, og målet var den ideelle måde at få dem til at holde kæft på, fortæller Robertson ifølge London Evening Standard.

- Liverpool kom med en officiel udtalelse om situationen, og Mo tog det pænt, selvom det ikke er rart. Det lod han sig ikke påvirke af, sådan så det i hvert fald ikke ud, gjorde det?

Den racistiske slagsang rettet mod Mohamed Salah er desværre blot den seneste af flere episoder med racistisk chikane i Premier League denne sæson.

Raheem Sterling blev også udsat for racistiske tilråb under en kamp på Stamford Bridge tidligere på sæsonen.

- Desværre er folk ved at vænne sig til at blive udsat for racisme, for det sker alt for ofte. Raheem Sterling sagde den anden dag, at den eneste måde at lukke munden på dem er ved at score og slå deres hold, fortæller Robertson.

- Jeg ved godt, at det kun er en lille andel af Chelsea-fansene, der opfører sig som fjolser, men Mo fandt virkelig den rette måde at skrue ned for dem på.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED