AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 21:29
Rivalerne samles: 50.000 fans deltager i Uniteds 'Relegation Party'

En begivenhed er blevet oprettet på Facebook omhandlende en nedrykningsfest, "når" Manchester United rykker ned til maj.


Manchester United er historisk skidt kørende under Ole Gunnar Solskjær og er i skrivende stund længere og længere på vej ned i tabellen.

På banen ser det ligeledes så slemt ud, at flere og flere fans fra andre klubber er begyndt at joke på de sociale medier omkring en mulig nedrykningstrussel.

Disse vittigheder er blevet omdannet til en begivenhed på Facebook, hvor folk samles omkring en nedrykningsfest til Maj.

Hvad der er iøjnefaldende ved dette er antallet af tilmeldte, som begivenheden har fået på meget kort tid, hvor 50.000 mennesker allerede enten har trykket 'deltager' eller 'interesserede'.

Se begivenheden her:

Manchester United ligger pt. på en 12. plads i Premier League med ni point efter otte spillerunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED