AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 08:19
Rivaldo: Bale kan genvinde superstjerne-status i Newcastle

Den brasilianske legende Rivaldo råder Gareth Bale til at tage til Newcastle, hvor han igen kan få superstjerne-status.


Gareth Bale har haft en noget omtumlet tid i Real Madrid, og waliseren er flere gange blevet rygtet væk fra den spanske hovedstadsklub. 

Flere storklubber er blevet sat i forbindelse med offensivspilleren, men de seneste uger har der også været snak om interesse fra Newcastle, der inden længe får nye, stenrige ejere. 

Umiddelbart lyder et skifte til Newcastle som et stort skridt ned i forhold til Real Madrid, men den brasilianske legende Rivaldo mener, at det vil være et klogt træk af Bale at skifte til The Magpies: 

- Jeg tror, at hans karriere i Real Madrid lakker mod enden, da han formentlig vil have langt til en fast plads i startopstillingen, siger Rivaldo til Betfair og fortsætter. 

- Newcastle får en stor pengeindsprøjtning til sommer, og det kunne være en fantastisk destination for Bale, da han vil få mulighed for at genvinde status som superstjerne og samtidig tjene en masse penge. 

- Det vil være en god mulighed for ham for at bevise, at han stadigvæk er en klassespiller. Hvis han får tilbuddet, bør han acceptere det. Han vil blive holdets største stjerne og kan være med til at sikre dem en god sæson. 

30-årige Bale har været i Real Madrid siden 2013. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED