Richarlison sikrer endnu en sejr til Everton - denne gang over West Bromwich

04.03.2021 Kl. 20:32
Richarlison blev matchvinder for Everton, der besejrede West Bromwich 1-0 på udebane.

Brasilianske Richarlison har for alvor fundet målformen for Everton, der torsdag aften fik endnu en 1-0-sejr i Premier League.

Ligesom i seneste runde, hvor Everton slog Southampton, så var det Richarlison, der stod for kampens eneste scoring.

I torsdagens opgør på The Hawthorns kom den forløsende Everton-scoring efter 65 minutter, da Richarlison stangede et Gylfi Sigurdsson indlæg i mål.

West Bromwich pressede på for at udligne og i kampens døende sekunder kom udligningen – troede de.

Mbaye Diagne sendte bolden i mål seks minutter inde i kampens overtid, men den scoring blev korrekt annulleret for offside.

Everton-mandskabet kunne ånde lettet ud og juble over tre point til kontoen.

Det var den tredje sejr i træk til Carlo Ancelottis tropper, der rykker op på fjerdepladsen i Premier League.