AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 23:45
Richarlison om Silva: Jeg ser ham som en far

Richarlison har så stærkt et bånd til Marco Silva, at han ser ham som en far, da han hjalp ham med at realisere sin drøm om at spille i Premier League.


Da Marco Silva blev ansat i Everton, hev han Richarlison med sig fra Watford i en handel til 50 millioner pund. 

Den brasilianske tekniker har dog ikke skuffet i Liverpool-klubben. De gode præstationer kan hænge sammen med, at Richarlison får oceaner af tillid fra manager Marco Silva, som er som en far for brasilianeren.

- Jeg ser Marco som en far. Han kom til Brasilien for at bringe mig til England og hjalpe mig med at opfylde min drøm om at spille i Premier League, sagde Richarlison til Daily Mirror.

- Han overbeviste mig om at gå til engelsktimer tre gange om ugen, og jeg ønsker at lære sproget hurtigt, fordi det er vigtigt for min karriere. Marco er en meget organiseret træner, som kræver meget af sine spillere. Han er altid på træningsbanen for at vise os, hvordan vi skal gøre tingene. 

- Når jeg har brug for uddybende forklaring, tager jeg hen til hans kontor, også tager vi en snak. Det hjælper mig meget på banen, og det er ikke kun fra et taktisk synspunkt. 

21-årige Richarlison har scoret fire gange i Premier League i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED