Richarlison blomstrede i remis på Molineux Stadium

Af Jeppe Augustsen
11.08.2018 Kl. 18:24
Richarlison blev dobbelt målscorer, men det var ikke nok for Everton, der spillede 2-2 mod Wolverhampton.

Med en pris på £40 millioner har Everton-fans høje forventninger til Richarlison, men brasilianeren imponerede i sin Everton-debut.

Efter 17 minutters spil bragte han Everton i front, da han var hurtigst på en tilfældig bold i det lille felt.

Det lignede, at gæsterne skulle gå til pause med en 1-0-føring, men i det 44. minut blev kampen ændret. Phil Jagielka satte en hård tackling ind på Diogo Jota, og Everton-midtstopperen blev udvist af dommer Craig Pawson. Ved frisparket viste Ruben Neves ingen nåde, og sendte bolden ind bag Jordan Pickford til 1-1.

Med en mand i overtal fik hjemmeholdet mere rum at spille i, og de satte sig også på det meste spil i anden halvlegs begyndelse.

Wolves blev også mere offensive, og det gav også mere plads til Richarlison og resten af Everton-offensiven. I det 67. minut tog Richarlison sagen i egen hånd. Efter at have modtaget bolden af Cenk Tosun sendte brasilianeren bolden over i det lange hjørne uden nogen chance for Rui Patricio.

Nu skulle Premier League-oprykkerne frem på banen, og med ti minutter igen viste Ruben Neves igen sin fantastiske sparketekning. Et millimeterpræcist indlæg blev sendt ind til Raul Jimenez, der headede bolden i mål.

Flere scoringer blev det ikke til på Molineux Stadium, og kampen endte dermed 2-2.