Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2022 16:16
Revser Lukaku: "Han kan blive det største flop i Premier League"

Den tidligere Aston Villa-angriber er ikke i tvivl.


Romelu Lukaku sættes for tiden i forbindelse med et lejeophold hos Inter.
 
Den nuværende Chelsea-angriber har absolut ikke imponeret, siden han skiftede tilbage til Chelsea sidste sommer.
 
Og byder opholdet i den vestlige del af London ikke på drastiske ændringer, kan Lukaku blive det største flop nogensinde i Premier League.
 
Det mener den tidligere Aston Villa-angriber Gabriel Agbonlahor. 
 
- Skibet er sejlet, siger Gabriel Agbonlahor til mediet Football Insider, da han bliver spurgt, om Lukaku har en fremtid hos Chelsea.
 
- Chelseas fans vil aldrig kunne tilgive ham for dét interview, og når man så krydrer det med hans dårlige form efter interviewet, er de færdige med ham.
 
- Dén transfer kan blive et af de største flops i Premier League-historien, når man kigger på, hvad han kostede, og hvor få mål, han har scoret. Det kan blive et af de største flops, mener Agbonlahor.
 
- Det er en skam, for jeg kan godt lide Lukaku, jeg kan godt lide ham som spiller. Han har bare ikke været sig selv i denne sæson. Jeg er sikker på, han tager imod en stor lønnedgang, bare for at kunne komme tilbage til Inter, hvor han var glad.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE