AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 19:12
Revet væk: Liverpool melder udsolgt af hjemmebanetrøjer i onlinebutik

Liverpools hjemmebanetrøje er bogstaveligt talt blevet revet væk i deres onlinebutik. Premier League-klubben har således meldt udsolgt og udmeldt, at trøjen fra 2018/19-sæsonen er deres mest populære nogensinde.


Det er ikke kun indenfor kridtstregerne, at Liverpool oplever succes i øjeblikket. På trøjesalgsfronten går det nemlig også meget godt for Merseyside-klubben. 

Det går faktisk så godt for hjemmebanetrøjen, at de ikke har flere tilbage i deres onlinebutik. Det oplyser de, når man prøver at bestille trøjen i onlinebutikken. 

Samtidig oplyser klubben, at det er den mest succesfulde trøje nogensinde i forhold til salg, og de tilføjer, at de satser på at åbne for salget igen i midten af februar. 

Sidste sæsons trøje var indtil nu den mest sælgende nogensinde, men den er altså nu blevet overgået. 

Liverpools nuværende trøjesponsor er New Balance, og det indbringer hvert år klubben £45 millioner. Aftalen med New Balance udløber i slutningen af 2019/20-sæsonen, og der er blevet spekuleret i, at Liverpool vil få en af verdens mest værdifulde trøjeaftale med Nike eller Adidas.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED