Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 21:56
Reunion på vej? Moyes vil shoppe hos Manchester United

Den tidligere Manchester United-manager har spottet en god handel hos Ole Gunnar Solskjær.


David Moyes har udpeget Manchester Uniteds Phil Jones som en mulig forstærkning til West Ham.

Det skriver Eurosport.

Jones, der ikke har været i aktion for Manchester United i 18 måneder, kan muligvis erhverves kvit og frit. De Røde Djævle overvejer nemlig kraftigt at få sendt Jones afsted på en fri transfer, så der kan komme lidt frisk luft i et tungt lønbudget.

Netop dén manøvre har Moyes luret og han mener derfor at kunne gøre en god handel hos sin gamle arbejdsgiver. Moyes var træner for Phil Jones i den ene sæson han fik for Manchester United tilbage i 2013/14-sæsonen. 

Skulle Jones være interesseret i at få ophævet kontrakten med Manchester United og rykke videre, så står West Ham klar med en kontrakt, hvor grundlønnen er lavere, men der er flere af de såkaldte add-ons som spilleren kan få indløst. Blandt andet når spilleren er i aktion et vist antal gange. Noget som Jones unægteligt kommer til at få inkluderet i sin aftale, hvis sådan en skulle falde på plads.

Phil Jones blev hentet til Manchester United for 10 år siden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE